Buitenritten

We gaan op regelmatige basis op buitenrit. Dit kan zowel op kleine toer (+/-1.5u) als op grote toer (+/-2.5u). Wil je een buitenrit plannen? Kleine buitenrit kan elke dag van de week. Grote buitenrit kan elke dag, behalve zaterdag of zondag. Contacteer ons om vast te leggen.

Ook gaan we in de lente/zomer verschillende keren naar zee met de paarden en gaan we in de herfst/winterperiode regelmatig op wintertocht.

Kleine buitenrit

Deze is geschikt voor starters/half gevorderden en gevorderden ruiters. Hierbij gaan we naar het gezellige Elzenbos in Stabroek.

Deze rit doen we meestal op vraag. Wil je een rit boeken? Laat het ons gerust weten.

Zeetocht

1 Van de hoogtepunten van het paardrijden, gezamelijk galopperen op het strand! Onbeschrijflijk gevoel en moet je als ervaren ruiter zeker eens gedaan hebben! Voor deze rit moet je goed ervaren zijn en ook ervaring hebben op buitenrit. 

Deze rit wordt ook af en toe georganiseerd voor minder ervaren of onzekere ruiters.

Check hiervoor de kalender.

Grote buitenrit

Deze is geschikt voor half gevorderden en gevorderden ruiters. Voor deze rit moet je toch de galop goed onder de knie hebben. Met deze rit gaan we langs het ruiterpad door het mooie Mastenbos in Kapellen.

Deze gaat op vaste geplande momenten door. Deze kan je vinden in onze kalender.

Wintertocht

In de winterperiode gaan we een aantal keer op wintertocht. Een grote toer van 5 uur, door de eindeloze bossen van Zandvliet/Berendrecht. Halverwege hebben we een warme pauze met verse soep.

Kleine wandeling

(+/- 1.5uur) - Starters & Halfgevorderen

€ 16

/p.p.

€ 12 / p.p. met eigen paard

Geen evenementen gevonden!