Voor Nieuwe ruiters

Starters

Begint het bij jou te kriebelen? Wil je graag eens kijken of het echt iets voor jou is? Boek dan snel je eerste les! 

Materiaal hoef je niet meteen aan te kopen voor je eerste lesjes. Een makkelijke broek en stapschoenen of laarzen (geen sportschoenen of open schoenen!) zijn prima om te starten. Een ruiterhelm kan je bij ons lenen.

Je eerste lesje leg je best vast via mail of via 0496065637 (liefst sms). Vermeld zeker leeftijd en naam ruiter en of deze al wel of geen ervaring heeft.

Na 3 lesjes is het de bedoeling dat je een leskaart koopt. Deze is €160, is 1 jaar geldig en heeft evenveel waarde aan lessen. Elke les wordt er gewoon afgetrokken.

Vergeet ook niet om je lidgeld in orde te maken! Dit doe je na je eerste 3 proeflessen. Je maakt €40 over op BE03001586404684. Mededeling: LG + naam ruiter + adres + gsmnummer. Zo is je verzekering en administratie in orde bij elke Paddock activiteit.

Elke 1e van de maand verloten we een leuke prijs onder onze leden! Volg onze facebook pagina (bvba De Paddock-Stabroek) om van de loting en andere nieuwtjes op de hoogte te blijven...

Groepslessen starters

Als je ongeveer 5 privélessen hebt gehad, kan je in samenspraak met de lesgever overstappen naar een groepsles voor starters. Een ruiter moet zelfstandig kunnen draven om aan een groepsles deel te nemen.

De groepslessen worden op woe, za en zo gegeven, op vaste tijdstippen (zie hieronder). Je bent niet verplicht om wekelijks in dezelfde groepsles te rijden.

Privélessen starters

Kom je voor je eerste les? Dan starten we met enkele privélessen. Deze zijn 30min en zijn bedoeld om de echte basis onder de knie te krijgen. Na een aantal privélessen heb je dan de keuze om over te stappen naar een groesles, of privéles te blijven volgen.

Privélessen kunnen woe, vrij, za en zo ingepland worden.

Pony/paardje huren?

Wil je ook een keer lekker komen knuffelen, of een gezellige wandeling komen maken met onze kleinste paddock held? Dan staat Suppie graag voor je klaar. Je kan haar poetsen, knuffelen en dan aan de hand gaan wandelen en kindjes tot 7j kunnen er ook op.

Je kan ook een grotere paddockheld huren, onder hetzelfde principe. Iris is dan wel een paard, ze is ook even braaf aan de hand en gaat graag met jullie mee. Hier kunnen ook al grotere kinderen op.

Het spreekt voor zich dat je de pony/paard altijd aan de hand mee begeleid en dat er enkel wordt gestapt.


Geen ervaring? Geen probleem!

Nieuwe ruiters kunnen eerst 3 proeflessen nemen die u gewoon per les kan betalen.

Na deze 3 lessen is het de bedoeling dat je een leskaart neemt. Deze is €160 en is 1 jaar geldig. Je kan deze cash betalen of overmaken op BE03001586404684 (naam ruiter vermelden!).

Vergeet ook niet om je lidgeld in orde te maken! Dit doe je na je eerste 3 proeflessen. Je maakt €40 over op BE03001586404684. Mededeling: LG + naam ruiter + adres + gsmnummer. Zo is je verzekering en administratie in orde bij elke Paddock activiteit.

Elke 1e van de maand verloten we een leuke prijs onder onze leden! 

Groepslessen

Dag

Uren

Woensdag

14u: Startende ruiters

15u: Half gevorderde ruiters

16u: Gevorderde ruiters

Zaterdag

10u: Half gevorderde en gevorderde ruiters
11u: Startende ruiters

12u: Startende ruiters
13u: Springles starters max 6p
14u: Springles half-gevorderden max 6p

15u: Springles gevorderden max 6p

Zondag

10u: Volwassenen

11u: Startende ruiters

12u: Groepsles dressuur max 6p
13u: Springles starters max 6p
14u: Springles half gevorderden max 6p

15u: Springles gevorderden max 6p

Groepslessen

  • Woensdag
  • Zaterdag
  • Zondag
  • Dressuur, Springen & Starters

Privélessen

Privélessen kunnen op verschillende tijdstippen ingepland worden op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Deze zijn zowel voor kinderen tot volwassenen en voor beginners tot gevorderden.


1 Pers. - 30 min.

€ 18 euro met eigen paard

€22*

2 Pers. - 30 min.

€ 12 euro met eigen paard

€16*

/p.p.

Vergeet ook niet om je lidgeld in orde te maken! Dit doe je na je eerste 3 proeflessen.

Je maakt €40 over op BE03001586404684. Mededeling: LG + naam ruiter + adres + gsmnummer.

Zo is je verzekering en administratie in orde bij elke Paddock activiteit.

Elke 1e van de maand verloten we een leuke prijs onder onze leden! 

Volg onze facebook pagina (bvba De Paddock-Stabroek) om van de loting en andere nieuwtjes op de hoogte te blijven...

Kinderen -7 Jaar

Voor kinderen jonger dan 7 jaar, hebben we de mogelijkheid om onze immens lieve mini shetlander Suppie te huren (€20/uur). Je kan ze samen borstelen en dan met haar gaan wandelen.

Ouders worden verwacht om zelf de pony en ruitertje(s) te begeleiden. Wij zadelen wel met u Suppie op. Zo kan je lekker met haar gaan wandelen. Ruitertje kan ernaast of erop. Ideaal als eerste gewenning en als gezellige gezinsuitstap!

Een wandeling met Suppie kan je vastleggen op woe, za of zo.