Feestje Vieren?

Wil je graag een feestje organiseren tussen de paarden? Ideaal! Kinderen kunnen zich een hele middag uitleven en krijgen ook een initiatie (of een rijles als ze al wat ervaring hebben) paardrijden.


Wij kunnen ook met onze lieve ponytjes naar jullie eigen feest komen (verjaardag, communie, familiefeest, ...). Origineel entertainment en altijd een groot succes!

Hoe zit een feestje op De Paddock in elkaar?

1

Ontvangst & Poetsen!

Wij verwachten de deelnemers om 14u op De Paddock. Ze zullen dan allemaal eerst gezellig de paarden poetsen en klaarmaken.

2

Paardrijden!

Dan gaan we paardrijden. Dit is meestal een initiatie met spelletjes te paard gezien de meeste deelnemers nog geen ervaring hebben. Hebben ze wel ervaring, kan er uiteraard ook een rijles gegeven worden.

3

Cadeautjes & Taart!

Hierna is het tijd voor de taart (wordt door ons voorzien, alsook het drinken voor de deelnemers). Hierbij is het ook de moment om de cadeau's te openen.

*Met extra cadeau van De Paddock.

Als er nog tijd over is, wordt er nog een groepsspel gespeeld. 

Deelnemers kunnen dan weer opgehaald worden om 17u.

Wij zorgen voor alles! U hoeft enkel te voorzien dat de deelnemers gesloten schoenen dragen.

(verjaardagS)feestje

  • Voor kinderen met of zonder ervaring
  • Gezellige namiddag
  • Cadeautjes & taart

Ponytjes op je eigen feest?

Je kan ons ook boeken om naar je feest op verplaatsing te komen. Dit kan met 1 of 2 pony's en is telkens met begeleiding van ons. Wij zorgen ter plaatse ook voor een kennismakingsmoment waarbij de pony's geborsteld kunnen worden en spelen erna verschillende spelletjes te paard met de kinderen.

Succes verzekerd!

Je kan ook enkel de pony (is dan Suppie, onze mini shetlander) huren (zonder begeleiding en het georganiseerde feestelement).

2uur: €80, 4uur: €100, 6uur: €120 (prijs is inclusief verplaatsing in de buurt, pony, zadel en borstels).


1 UUR - 1 PONY + begeleiding

€ 65

+ verplaatsingskosten

2 uur - 1 pony + BEGELEIDING

€ 125

+ verplaatsingskosten